Nejprodávanější hudba - listopad 2017

S tebou - 11%
Kapela Hodiny vydala své první EP opírající se o své úspěšné singly z poslední doby jako jsou Stmívání, Jízdní řád a Ze dna a k nim pridává jeden zbrusu nový "S tebou" a to současně i ve zdařilé remixové podobě.

S tebou

143 Kč
127 Kč
Sám se sebou - 11%
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".

Sám se sebou

404 Kč
359 Kč
Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
Staročeské vánoce - 20%
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.

Staročeské vánoce

249 Kč
199 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka - 11%
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.

Bratříčku, zavírej vrátka

267 Kč
238 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Píp - 11%
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!

Píp

269 Kč
239 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha - 11%
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
287 Kč
Lipa 68 - 11%
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.

Lipa 68

314 Kč
279 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>