Nejprodávanější hudba - listopad 2017

Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.

Holomráz

269 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Universum
Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý po třech letech od vydání svého debutu Identity, který provázelo úspěšné turné a za jehož prodej obdržel nejdříve zlatou a následně i platinovou desku, vydává nové autorské album Universum.

Universum

128 Kč
Uzavřenej kruh
Ve znamení blížících se oslav dvaceti let existence kapely vydává pražská rocková úderka Škwor nové album Uzavřenej kruh. To je v pořadí osmým studiovým opusem a představuje Škwor jako hvězdu žánru a elitu domácí rockové scény.

Uzavřenej kruh

316 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.

Konečně

354 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Šest křížků (Franta)
Muzikant František Černý spjatý především s kapelou Čechomor oslavil šedesátiny sólovou deskou se všeříkajícím názvem Šest křížků a podtitulem Franta 2017.

Šest křížků (Franta)

242 Kč
Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.

Vykolejená

261 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 93 položek
1 2 3 .. 10 > >>