Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2017
světová

Dívka, která spadla z nebe
(6x)
Marian je napůl Angličanka a napůl Francouzka: zkrátka ideální adeptka pro britský výsadek ve Francii za 2. světové války. Roku 1943 ji po náročném výcviku v pouhých dvaceti letech umístí nedaleko Paříže, odkud má pomáhat místnímu odboji.
světová

Dívka, která spadla z nebe

224 Kč
Ve službách zla
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

světová

Ve službách zla

350 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(4x)
Audioverze třetího humoristického románu světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.
světová

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
světová

Duna

341 Kč
Nevěra
Linda vede zdánlivě dokonalý život: má milujícího zámožného manžela, dvě úžasné děti a jako úspěšná novinářka pracuje v prestižním ženevském listu. Znenadání však přijde okamžik pravdy .....
světová

Nevěra

314 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
světová

Pán ohně

251 Kč
Poslední kapka
(1x)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže.
světová

Poslední kapka

179 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.
světová

Přízrak

314 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
světová

Střet králů

449 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.
světová

Pavučina lží

339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>