Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
světová

Pro hrst dukátů - 10%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
světová

Pro hrst dukátů

375 Kč
338 Kč
Jeho království - 10%
(1x)
Stvořitel Egypťana Sinuheta – původním školením teolog – přiblížil Kristovu dobrou zvěst moderně, s ohledem na všední mentalitu obyvatel starověkého Středomoří.
světová

Jeho království

499 Kč
449 Kč
Krysburger - 10%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
světová

Krysburger

368 Kč
331 Kč
Smršť
(6x)
Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu.
světová

Smršť

349 Kč
Vlastní životopis
Co do brilantnosti předčí postřehy pana Hercula Poirota jedině jeho stvořitelka: nejprodávanější autorka všech dob, znamenitá Agatha Christie! I ona se v závěrečné etapě životní dráhy rozhodla druhým otevřít svůj vnitřní svět formou memoárů.
světová

Vlastní životopis

674 Kč
Závod s časem - 10%
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.
světová

Závod s časem

449 Kč
404 Kč
Čajovna v Tokiu
(7x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
světová

Čajovna v Tokiu

404 Kč
Unesený Západ
(2x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.
světová

Unesený Západ

267 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

světová

Zimní hrob

341 Kč
Zoo v kufru - 10%
Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo.
světová

Zoo v kufru

339 Kč
305 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 72 položek
1 2 3 .. 8 > >>