Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
světová

Northangerské opatství - 11%
(2x)
V příběhu sedmnáctileté Catherine, chytré a dobrosrdečné dívky, rozehrává autorka svůj nezaměnitelný smysl pro humor a ironii na pozadí kulis módního lázeňského města a strašidelných gotických románů.
světová

Northangerské opatství

331 Kč
294 Kč
Pád Gondolinu - 11%
Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z otcových zápisků Christopher Tolkien, jenž předkládá tři verze příběhu – od epického po mytologický.
světová

Pád Gondolinu

349 Kč
310 Kč
Pátý elefant - 11%
Není žádným tajemstvím, že Zeměplocha spočívá na hřbetech čtveřice slonů nevšedních rozměrů – a ke všemu jsou to chobotnatci mimořádně trpěliví, vezme-li se v potaz, co všechno mají na hrbu.
světová

Pátý elefant

395 Kč
351 Kč
Pozoruhodně bystrá stvoření - 11%
(2x)
Po manželově smrti začne Tova pracovat jako uklízečka v akváriu. Zaměstnání jí vždy pomáhalo vyrovnat se s těžkostmi, už od chvíle, kdy před více než třiceti roky záhadně zmizel její osmnáctiletý syn Erik.
světová

Pozoruhodně bystrá stvoření

341 Kč
303 Kč
Rybářská chata - 11%
(3x)
Krásná a hluboká knížka pro všechny, kdo někdy ztratili v životě směr. Možná ho společně s Jonem a Ivarem při veslování v rybářském člunu znovu najdou. Příběh o předávání životních zkušeností.
světová

Rybářská chata

331 Kč
294 Kč
Skoncovat s Eddym B. - 11%
(5x)
Drsné svědectví o strastiplném dětství v chudé rodině na francouzské vesnici. Eddy je gay, a rodina i širší komunita jím proto opovrhuje. Román, který vyvolal ve Francii literární senzaci, byl přeložen do více než dvaceti jazyků.
světová

Skoncovat s Eddym B.

358 Kč
318 Kč
Anna Elliotová - 11%
Anna Elliotová, prostřední dcera pošetilého sira Waltera, kterého zajímá pouze vlastní šlechtický titul, už má léta rozpuku dávno za sebou.
světová

Anna Elliotová

331 Kč
294 Kč
Cesta zpátky - 11%
(2x)

„Válka nás přejela jako parní válec…“ Na zprávu ze západní fronty, kde klid byl jen přízračnou předehrou k umírání, navázal velký německý humanista žalozpěvem o mladých, jejichž odhodlání změnit svět zmařila první světová válka.

světová

Cesta zpátky

386 Kč
343 Kč
Dekameron - 11%
Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska.
světová

Dekameron

529 Kč
470 Kč
Grófka - 11%
(3x)
Čím platíme za zásadní životní rozhodnutí? Cena nemusí být tak vysoká, když v pravý čas potkáme svou dobrou vílu. Skvěle napsaný román plný tajemství od autorky žijící ve Francii.
světová

Grófka

304 Kč
270 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>