Nejprodávanější tituly - listopad 2017
beletrie

Adventní čtení III.
(7x)

Adventní čtení je zároveň kalendářem. Stejně jako dávné kalendáře našich prababiček nabízí pro každý adventní den jednu povídku, příběh, zamyšlení nebo báseň uzavřenou v japonské vazbě.

beletrie

Adventní čtení III.

297 Kč
Anísa
(17x)
Anísa, mladá, poněkud naivní a značně se nudící, ovšem přímočará Američanka, je postava, kolem které se obtáčejí nitky příběhů dalších hrdinů mnohovrstevnatého „minirománu“.
beletrie
Ukázky

Anísa

194 Kč
Bestiář Harryho Pottera
Kniha Bestiář Harryho Pottera nabízí zasvěcený a komplexní vhled do fascinujícího procesu, během něhož se podařilo přivést tento zvěřinec v rámci veleúspěšné série filmů o Harrym Potterovi k životu.
beletrie

Bestiář Harryho Pottera

719 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
beletrie

Broučci

269 Kč
Byliny malé čarodějky
Polonca Kovačová patří k nejoblíbenějším slovinským autorkám knih pro děti. Kniha Byliny malé čarodějky je jedinečná tím, jak suverénně spojuje autorčinu dovednost vtipně, nápaditě rozvíjet děj s nevtíravou naučností.
beletrie

Byliny malé čarodějky

224 Kč
Darebáci

Pokud jste si oblíbili fantastiku, která není pouze černobílá, pak vás antologie veleúspěšného spisovatele George R. R. Martina a uznávaného editora Gardnera Dozoise odmění množstvím jemných odstínů šedi.

beletrie
Ukázky

Darebáci

448 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
beletrie

Dítě školkou povinné

71 Kč
Dzeržinskij - Láska a revoluce
Rudý kat. Ochránce sirotků. Ozbrojená pěst dělnické třídy. Polský šlechtic. Leninův a Stalinův věrný sluha. Cynický politruk. Zaslepený fanatik. Neuvěřitelné množství záhad a paradoxů v těle jednoho člověka.
beletrie

Dzeržinskij - Láska a revoluce

448 Kč
Folk Tales
The most beautiful Czech classic fairy tales, such as “Princess Goldie”, “Cook, Mug, Cook!”, “Mr. Long, Mr. Broad and Mr. Sharpeye”, “The Gingerbread House” or “The Seven Ravens”. Josef Lada (1887 – 1957) was Czech painter, author and ilustrator.
beletrie

Folk Tales

224 Kč
Foucaultovo kyvadlo
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

beletrie

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>