Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2017
ostatní

Zmizelé Čechy-Tábor
Další svazek edice Zmizelé Čechy pojednává o proměnách tohoto jihočeského sídla, které je nejčastěji historiky spojováno s obdobím husitských válek, ale také například s úspěchy mladé Československé republiky ve druhém desetiletí 20. století.
ostatní

Zmizelé Čechy-Tábor

260 Kč
... a to je blues
Antologie textů blues a o blues v sobě zahrnuje písňové texty, básně, drobné prózy, ukázka z rozhlasové hry nebo vzpomínky muzikantů, týkající se tohoto hudebního žánru.
ostatní

... a to je blues

216 Kč
A pásly by se tam ovce...
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
ostatní

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
Balet nás baví
První kniha o baletu pro děti i rodiče.
ostatní

Balet nás baví

539 Kč
Bišon frise
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
ostatní

Bišon frise

179 Kč
Brněnská osmdesátá
Obrazová publikace o brněnské výtvarné scéně posledního decennia komunistického režimu, jejíž editorkou je Marcela Macharáčková, přináší v působivé grafické úpravě Zdeňka Hally studie předních výtvarných teoretiků Radka Horáčka a Jiřího Valocha.
ostatní

Brněnská osmdesátá

315 Kč
Budování divadla
V knize autor rekapituluje své umělecké záměry a plasticky líčí - i za pomoci konkrétních čísel a technických údajů - fungování jeviště i zákulisí.
ostatní

Budování divadla

108 Kč
Česká architektura 2008-2009
Tradiční ročenka české architektury představuje nejzajímavější realizované projekty českých architektů z let 2008-2009. Mapuje události v architektuře a designu za toto období.
ostatní

Česká architektura 2008-2009

630 Kč
Demartini
Monografie sochaře Huga Demartiniho (narozen 1931 - zemřel 2010) obrazem i slovem zabírá celé dílo tohoto výrazného tvůrce, člena skupiny Zaostalí a někdejšího profesora AVU v Praze.
ostatní

Demartini

1 207 Kč
Dopis z Jaguari v Brazílii do Kněžmostu v Čechách /  A carta de Jaguari no Brasil a Kněžmost na Bohemia
Netradiční kniha Dopis z Jaguari v Brazílii do Kněžmosta v Čechách, založená na dopisu Josefa Egerta, který emigroval v 19. století do Brazílie. Kniha je napsaná jak v češtině, tak i v portugalštině.
ostatní

Dopis z Jaguari v Brazílii do Kněžmostu v Čechách / A carta de Jaguari no Brasil a Kněžmost na Bohemia

108 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100