Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
ostatní sporty

Bubiši  - Bible karate - 11%

Dostává se Vám do rukou neobyčejná kniha o bojových uměních, z které čerpaly mnohé generace mistrů kung-fu / wu-šu, kobudó a karatedó a jež byla zdrojem ponaučení mnohých škol bojových umění v Číně, na Okinawě i v Japonsku.

ostatní sporty

Bubiši - Bible karate

428 Kč
380 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
ostatní sporty

Kompenzační cvičení

199 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
ostatní sporty
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Běhání - 20%
Publikace je určena pro běžce s určitými zkušenostmi, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti. Kniha tematicky navazuje na titul Jogging a u čtenáře předpokládá, že již běhá pravidelněji a systematičtěji.
ostatní sporty
Ukázky

Běhání

97 Kč
78 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
ostatní sporty
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
ostatní sporty
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zdravá záda - 11%
Zdravá záda jsou symptomem zdraví a vitality. Existuje celá řada metod, jak úspěšně či méně úspěšně vracet páteři pružnost a flexibilitu, obvykle formou aktivního pohybového cvičení.
ostatní sporty

Zdravá záda

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12