Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
umění

Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
umění

Mých tisíc životů

89 Kč
Šumava - krajina pod sněhem
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
umění
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
Praha na prahu moderny
Autoři oblíbené série Praha moderní přináší knihu o pražské architektuře druhé poloviny 19. století. Uprostřed zdánlivě neochvějně panujících stylů – klasicismu, romantismu a historismu – se hlásí o slovo nový umělecký výraz – secese.
umění

Praha na prahu moderny

359 Kč
Humans of Prague
(2x)
Fotograf Tomáš Princ prochází téměř každý den ulicemi Prahy a oslovuje neznámé lidi otázkou: „Mohl bych vás vyfotit?“ Tato kniha představuje ty nejzajímavější příběhy z jeho populárního blogu Humans of Prague za posledních pět let. Česká verze.
umění

Humans of Prague

621 Kč
Jmenuju se Tomáš
Životní příběh známého dětského filmového hrdiny. První skutečný životopis Tomáše Holého je psán tak, abyste snadno viděli a cítili, jak opravdu žil, co se kolem něj dělo, co ho ovlivňovalo a jak působil na své období jeho života z rozdílných úhlů.
umění

Jmenuju se Tomáš

251 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
umění
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Belmondo o Belmondovi
(2x)

Zcela výjimečná fotografická publikace. Belmondo, vedle autobiografického vyprávění uspořádal velkolepý fotografický průřez svým životem. Unikátní fotografie jak z jeho osobního archivu, tak z mnoha desítek světových agentur.

umění

Belmondo o Belmondovi

711 Kč
Peruť 312

Významný český fotograf Ladislav Sitenský (1919–2009) za druhé světové války proslul svými snímky dokumentujícími československý odboj na západní frontě.

umění

Peruť 312

494 Kč
Retro ČS 3
V dalším pokračování knihy Retro ČS si čtenář konečně užije i trochu zaslouženého odpočinku, dokonce i neplánovaného.
umění

Retro ČS 3

197 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

umění

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 441 položek
1 2 3 .. 45 > >>