Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
věda a technika

Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov - 20%
Kniha je určena především projektantům a architektům, užitečná může být i investorům se zodpovědným přístupem ke kontrole kvality stavebního díla a také všem zájemcům o nízkoenergetické stavění.
věda a technika
Ukázky

Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov

221 Kč
177 Kč
Dřevostavby z vrstvených masivních panelů - 20%
V knize najdou projektanti i stavitelé podrobný popis jak pracovat s panely z masivního dřeva. Masivní panely (CLT panely) mají vynikající statické parametry a umožňují snadno realizovat odvážné architektonické návrhy.
věda a technika
Ukázky

Dřevostavby z vrstvených masivních panelů

169 Kč
135 Kč
Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
věda a technika
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Moderní okna - 20%
(1x)
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
věda a technika
Ukázky

Moderní okna

135 Kč
108 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
věda a technika
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Spartak, Octavia, Felicia - 20%
Publikace připomíná dnes už legendární řadu osobních automobilů Škoda klasické koncepce vyráběnou v letech 1955 až 1971. Jejím prvním členem byl vůz Škoda 440 dodnes známý pod jménem Spartak, které nesl jeden z prototypů.
věda a technika
Ukázky

Spartak, Octavia, Felicia

280 Kč
224 Kč
Život s erbem Tatry - 20%
Život hlavního konstruktéra Tatry Kopřivnice - ing. Milana Galii - lze v pravém slova smyslu charakterizovat jako život s erbem Tatry. Dvacet čtyři let ve funkci je nejdelší doba ze všech jeho předchůdců a velmi těžko někdo tento rekord překoná.
věda a technika
Ukázky

Život s erbem Tatry

254 Kč
203 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
věda a technika
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>