Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
počítače

OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Efektivní testování softwaru - 20%
Jak testování softwaru realisticky odhadovat a plánovat? Jak zajistit efektivitu, a to klíčové u testování? Poradí vám tým autorů s dlouholetou praxí v českých i zahraničních společnostech, se znalostí testovacích metodik i zkušenostmi z výzkumu v ob
počítače
Ukázky

Efektivní testování softwaru

339 Kč
271 Kč
Minecraft - 20%
Kdo jsem? Kde to jsem? A proč je všechno z kostek? Vyplavený na pusté dlouhé pláži, nemám moc času na přemýšlení, protože se začíná stmívat. Se západem slunce se vynoří nový, zvláštní svět – svět umrlců, kostlivců a nekonečného proudu žhavé lávy.
počítače
Ukázky

Minecraft

229 Kč
183 Kč
Excel pro přírodovědce - 20%
Text je studijní pomůckou pro předmět „Výpočetní technika“, vyučovaný na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. Popisuje práci s tabulkovým procesorem Excel verze 2013. Pomůcka je však použitelná i v nižších verzích Excelu.
počítače
Ukázky

Excel pro přírodovědce

170 Kč
136 Kč
Webcopywriting pro samouky - 20%
(1x)
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače
Ukázky

Webcopywriting pro samouky

299 Kč
239 Kč
Děti a dospívající online - 20%
Kniha určená nejen širší odborné veřejnosti představuje vybraná rizika, se kterými se dnešní děti mohou na internetu setkat.
počítače
Ukázky

Děti a dospívající online

254 Kč
203 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Programujeme pro Android - 20%
Druhé vydání úspěšné knihy přináší navíc sekci popisující kompletní vývoj funkční aplikace, ve které si čtenář vyzkouší většinu probíraných témat a může si tak danou problematiku osahat a vyzkoušet.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

297 Kč
238 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Excel 2007 v příkladech - 20%
Druhé vydání úspěšného bestselleru známého českého odborníka na kancelářské programy. Autor má velké praktické zkušenosti s vyučováním Excelu, a to jak na střední škole, tak v kurzech pro uživatele počítačů z praxe.
počítače
Ukázky

Excel 2007 v příkladech

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>