Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
psychologie

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Revoluční metoda uvolňování traumatu - 20%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

215 Kč
172 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
psychologie
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
psychologie
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Rozhodování - 20%
Rozhodujeme esteticky, ekonomicky, právně, morálně, politicky, takticky a strategicky, sociálně i nábožensky. Rozhodujeme v nejistých situacích. Rozhodovat se musíme snad v každém vědomém okamžiku života.
psychologie
Ukázky

Rozhodování

200 Kč
160 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
psychologie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 107 položek
1 2 3 .. 11 > >>