Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
ekonomie

Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
ekonomie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
ekonomie
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Léčení firem v krizi - 20%
Poznejte postupy a nástroje úspěšného interim a krizového manažera, který je zodpovědný za řešení podnikových krizí a restrukturalizace řady významných společností.
ekonomie
Ukázky

Léčení firem v krizi

254 Kč
203 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 20%
(6x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

171 Kč
137 Kč
Soumrak homo economicus - 20%
(7x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

ekonomie
Ukázky

Soumrak homo economicus

79 Kč
63 Kč
Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po-Cho-Pil !!! - 20%
V roce 2016 byla vydána e-kniha Jak se dívám na svět ... Soudobé projevy globalizace. Druhá kniha v řadě Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po - Cho - Pil !!! se pokouší humornou formou přiblížit čtenáři základy mikroekonomie.
ekonomie
Ukázky

Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po-Cho-Pil !!!

79 Kč
63 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 20%
Jedinečná kniha, které se ve světě prodalo přes 3 miliony výtisků, ukazuje, čím se odlišují firmy, které se z průměrných vyhouply mezi nejlepší. Dozvíte se, proč některá společnost nabrala skvělý výkon, zatímco jiná zůstala jen dobrá.
ekonomie
Ukázky

Jak z dobré firmy udělat skvělou

416 Kč
333 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
ekonomie
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Finanční trhy - 20%
(2x)
Publikace se věnuje fungování finančních trhů a investičním instrumentům. Nové vydání je aktualizováno a rozšířeno o problematiku regulace a dohledu ve finančním systému a o obchodování na měnových trzích.
ekonomie
Ukázky

Finanční trhy

757 Kč
606 Kč
Podnikání malé a střední firmy - 20%
Již třetí, aktualizované a doplněné vydání základní publikace o řízení malé a střední firmy je určeno majitelům a manažerům vznikajících i již zavedených firem a studentům vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Podnikání malé a střední firmy

373 Kč
298 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 47 položek
1 2 3 .. 5 > >>