Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
pop

Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.
pop

Holomráz

269 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
pop

Christmas On The Blue

323 Kč
Songs Of Experience
Legendární U2 vydávají album Songs of Experience! Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydává dlouho očekávané čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence.
pop

Songs Of Experience

359 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.
pop

Konečně

354 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.
pop

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Universum
Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý po třech letech od vydání svého debutu Identity, který provázelo úspěšné turné a za jehož prodej obdržel nejdříve zlatou a následně i platinovou desku, vydává nové autorské album Universum.
pop

Universum

128 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
pop

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Vánoce ve Zlaté Praze
Nejsvátečnější vánoční repertoár v dokonalé podobě!
pop

Vánoce ve Zlaté Praze

267 Kč
Kresby tuší
Jedno ze základních alb české populární hudby!
pop

Kresby tuší

210 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>