Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
Předškolní výuka

Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
Předškolní výuka

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
Předškolní výuka

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity - 11%
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.
Předškolní výuka

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
143 Kč
Raketa 11 - 11%
(1x)
Časopis pro děti chytrých rodičů.
Předškolní výuka
Ukázky

Raketa 11

89 Kč
79 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

Předškolní výuka

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
Předškolní výuka

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Hádanky pro předškoláky od 4-5 let - 11%
Sborník testovacích úloh pro předškoláky.
Předškolní výuka

Hádanky pro předškoláky od 4-5 let

89 Kč
79 Kč
Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

Předškolní výuka

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
První čtení s počítáním - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořený tematickými dvoustránkami, na kterých si dítě procvičí jednak čtení s porozuměním a dále sčítání a odčítání do dvaceti bez přechodu přes desítku.
Předškolní výuka

První čtení s počítáním

149 Kč
132 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
Předškolní výuka

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>