Nejprodávanější Kniha - prosinec 2017
ostatní

Kovy - Ovšem - 11%
(3x)

Ze života za kamerou. Bez filtrů. Bez scénáře. O všem. Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

ostatní

Kovy - Ovšem

296 Kč
263 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
ostatní

Mých tisíc životů

89 Kč
Na hranici života a smrti - 11%
(1x)
Matadoři medicíny jako chirurg Pavel Pafko, kardiochirurg Jan Pirk, neurochirurg Vladimír Beneš, onkoložka Jitka Abrahámová, psychiatr Radkin Honzák či celostní lékař Jan Hnízdil. A vedle nich současná generace lékařů - padesátníků, kteří jsou na vrc
ostatní

Na hranici života a smrti

358 Kč
318 Kč
Kafka 2 - Roky rozhodování - 11%
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
ostatní
Ukázky

Kafka 2 - Roky rozhodování

358 Kč
318 Kč
Století Miroslava Zikmunda - 11%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Byl počat za Habsburků a narodil se pět měsíců po vzniku první republiky.
ostatní

Století Miroslava Zikmunda

619 Kč
550 Kč
Šumava - krajina pod sněhem - 11%
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
ostatní
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
472 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ostatní
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Praha na prahu moderny - 11%
Autoři oblíbené série Praha moderní přináší knihu o pražské architektuře druhé poloviny 19. století. Uprostřed zdánlivě neochvějně panujících stylů – klasicismu, romantismu a historismu – se hlásí o slovo nový umělecký výraz – secese.
ostatní

Praha na prahu moderny

359 Kč
319 Kč
George Lucas - 11%
Životopis stvořitele Star Wars.
ostatní

George Lucas

449 Kč
399 Kč
Můj život bez mříží - 11%
Nové vydání autentického vyprávění Jiřího Kájinka propuštěného díky milosti udělené prezidentem republiky, o svém dětství, dospívání, láskách, zálibách, o vztahu k lidem, ke svobodě…
ostatní

Můj život bez mříží

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>