Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
ostatní

Neboj
Básník, režisér a písničkář Jakub Čermák představuje svou osmou desku s názvem Neboj. Nahrávka pulsuje od nezávislého folku po alternativní hiphop.
ostatní

Neboj

269 Kč
Vánoční a noční sny
Vánoční album Svěráka a Uhlíře 2000/2017 Vánoční a noční sny.
ostatní

Vánoční a noční sny

143 Kč
Vlakem
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.
ostatní

Vlakem

269 Kč
Hana Hegerová
Hana Hegerová 1966: skvělá muzika v pozoruhodné reedici!
ostatní

Hana Hegerová

267 Kč
Nahubu
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
ostatní

Nahubu

323 Kč
Stehlík
V roce 1976 představil soubor EXTEMPORE nový pořad s názvem Stehlík. Byl to první monotematický celovečerní pořad skupiny.
ostatní

Stehlík

224 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”
ostatní

Průlet Vesmírem

351 Kč
Entwine / Proplétám
Jedna ze světově nejznámějších českých umělkyň, zpěvačka, houslistka a skladatelka Iva Bittová, natočila nové album Entwine/Proplétám. Nahrávalo se v akusticky mimořádném a duchovně inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého.
ostatní

Entwine / Proplétám

314 Kč
I vši
Čtrnáct zhudebněných básní Ivana Martina „Magora“ Jirouse, které na své album I vši zařadil Tomáš Šenkyřík, dlouholetý kapelník skupiny Cymbelín.
ostatní

I vši

224 Kč
O lásce
Vlasta Grycová patří k nejvýznamnějším lidovým zpěvačkám na Moravě. V její kariéře má své místo nejen účinkování se slavným Hradišťanem Jaroslava Staňka, uherskobrodskou cimbálovou muzikou Olšava, ale i dlouholetá spolupráce s Brněnským rozhlasovým orchestrem lidových nástrojů.
ostatní

O lásce

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>