Nejprodávanější hudba - prosinec 2017

Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Vánoce ve Zlaté Praze
Nejsvátečnější vánoční repertoár v dokonalé podobě!

Vánoce ve Zlaté Praze

267 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Dědičná krev
První sólové album Jiřího Smrže DĚDIČNÁ KREV je více než zralý debut, autor jej natočil ve svých sedmačtyřiceti letech jako zralý muž, plný životních i muzikantských zkušeností.

Dědičná krev

315 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
Sklep Naposlech
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.

Sklep Naposlech

269 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
An Introduction To
Série An Introduction To si klade za cíl přiblížit starší umělce nové generaci posluchačů. Mapuje kariéru toho kterého interpreta a nabízí průřez jeho tvorbou.

An Introduction To

125 Kč
Kresby tuší
Jedno ze základních alb české populární hudby!

Kresby tuší

210 Kč
Revival
Album legendárního rappera Eminema.

Revival

305 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>