Nejprodávanější hudba - prosinec 2017

Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".

Sám se sebou

404 Kč
Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.

Seance

449 Kč
Sklep Naposlech 2012-2014
Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové.

Sklep Naposlech 2012-2014

296 Kč
Stará!
Dobrá úroda odehrála jen několik koncertů, ale i tak se stihla stát legendou. Archivní koncertní snímky představují celý repertoár Mertovy rockové skupiny z přelomu let 1988–89 plus několik dobových přídavků. Posluchači si tak mohou po letech připome

Stará!

225 Kč
Ultimate
Vychází kompilace hitů zpěváka Bryana Adamse – Ultimate.

Ultimate

359 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!

Píp

269 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!

Platinum Collection

386 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
A Foot In The Door
Kompilační album A Foot In The Door vyšlo původně v roce 2011 na CD a obsahuje nejznámější skladby skupiny z období 1967 –1994 včetně Wish You Were Here, Comfortably Numb, Shine On You Crazy Diamond, See Emily Play nebo High Hopes.

A Foot In The Door

719 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>