Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
filosofie a náboženství

Příběh o povstání hada - 11%
(1x)
Kniha obsahuje překlad velmi starých gnostických textů nalezených v Nag Hammadí a jejich přepracování nejstaršími katolickými otci Ireneem a Hipppolytem.
filosofie a náboženství

Příběh o povstání hada

216 Kč
192 Kč
Fascinace džihádem - 11%
Esej francouzkého historika a odborníka na islám Gabriela Martineze-Grose pojednává o průniku radikální formy islámu do Evropy. Rozebírá příčiny tohoto jevu, hledá historické paralely a předkládá řešení.
filosofie a náboženství

Fascinace džihádem

224 Kč
199 Kč
Hlavní neřesti - 20%
„Mnozí jistě slyšeli vyprávět o »sedmi hlavních neřestech« – alespoň proto, že už vešly do běžného jazyka. Víme však, jaké jsou tyto neřesti, co skutečně představují?
filosofie a náboženství
Ukázky

Hlavní neřesti

49 Kč
39 Kč
Očekávání Vánoc - 11%
Kniha známého duchovního autora, františkána Richarda Rohra, nabízí zamyšlení pro každý den adventu. Vychází z liturgického čtení na daný den a dává čtenáři impulzy k tomu, aby dobu adventního očekávání strávil skutečnou vnitřní obnovou a posilou.
filosofie a náboženství

Očekávání Vánoc

158 Kč
140 Kč
Totem a tabu - 11%
(1x)
Kniha Totem a tabu je asi nejslavnějším Freudovým dílem, v němž aplikuje psychoanalýzu na oblast antropologie a religionistiky.
filosofie a náboženství

Totem a tabu

224 Kč
199 Kč
Boží blud - 11%
(4x)
Když známý britský evoluční biolog Richard Dawkins vydal v roce 2006 knihu The God Delusion, okamžitě tím rozpoutal živou diskusi ve sdělovacích prostředcích i na Internetu.
filosofie a náboženství

Boží blud

359 Kč
319 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
filosofie a náboženství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
O zemi beze studu - 11%
Tvrdá a nevybíravá slova autora na adresu těch, kteří se podílejí na marasmu doby, nebo nedovedou zabránit krizi doby a rozkladu hodnot, které zachvacují stále více občanů naší vlasti.
filosofie a náboženství

O zemi beze studu

124 Kč
110 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
filosofie a náboženství

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
filosofie a náboženství

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 418 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 42 > >>