Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
umění

So long, Marianne

Marianne bylo dvaadvacet let, když se svým partnerem, norským spisovatelem Axelem Jensenem, pobývala na řeckém ostrově Hydra. Jednoho dne ji při nákupu v místním koloniálu jakýsi mladý muž pozval do restaurace, kde právě seděl se svými přáteli.

umění

So long, Marianne

269 Kč
Techniky malby
Tato kniha vás provede od základů malby až po práci s vodovými, akrylovými a olejovými barvami.
umění

Techniky malby

449 Kč
Bez ohňů je underground
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.
umění

Bez ohňů je underground

268 Kč
Intimita
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
umění

Intimita

628 Kč
Jan Saudek - Posterbook
Výběr fotografií světově proslulého českého fotografa Jana Saudka.
umění

Jan Saudek - Posterbook

269 Kč
Umění po roce 1900
Nové doplněné vydání. Nejucelenější kritické dějiny umění 20. a počátku 21. století. Publikace Umění po roce 1900, je průkopnická nejen svým obsahem, ale i jeho podáním, a udává tón na mnoho let dopředu.
umění

Umění po roce 1900

1 799 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
umění

George Harrison

202 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
umění
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Drobné perly české architektury
(6x)
Výtvarně výrazná kniha postavená na barevných fotografiích Pavla Friče, krátkých výstižných textech historika umění Jiřího T. Kotalíka a rýmovaných postřezích architekta Davida Vávry.
umění
Ukázky

Drobné perly české architektury

507 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 437 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 44 > >>