Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
hudba

Dávno vím svý
Zpěvačka, tanečnice, stepařka a herečka Helena Vondráčková patří několik dekád k absolutní špičce domácí hudební scény.
hudba

Dávno vím svý

296 Kč
Diamonds
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
hudba

Diamonds

404 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

hudba

Eskalace dobra

764 Kč
Feed the Machine
Devátá studiová nahrávka skupiny kolem Chada Kroegera, Nickelback, patří k nejúspěšnějším rockovým kapelám současnosti. Celosvětově prodali přes 50 milionů desek.
hudba

Feed the Machine

440 Kč
Futuretro
(1x)
Futuretro je zcela zásadní album nejen pro Tata Bojs, ale také pro domácí hudební scénu jako takovou. Futuretro, to jsou Tata Bojs poprvé u velkého vydavatelství, s nadčasovým zvukem a písněmi jako Ramínka, Toreadorská otázka či Jednotka času.
hudba

Futuretro

374 Kč
Garden Of Me
Kapela Duende oproti svému předešlému albu ještě více rozevírá nůžky ve stylové rozmanitosti. Deset ryze autorských písniček s lehkostí balancuje na pomezí flamenca, latinsko-americké hudby, africké hudby, jazzových kompozic až po pop.
hudba

Garden Of Me

323 Kč
Gemini
Ben Haggerty spíše známý jako Macklemore či dříve Professor Macklemore, je americký rapper působící na svém vlastním nezávislém labelu.
hudba

Gemini

359 Kč
Honza Křížek
Honza Křížek, frontman dnes již kultovních Walk Choc Ice, dlouholetý hlas Blue Effect, multiinstrumentalista, skladatel filmové a scénické hudby, se vůbec poprvé ve své bohaté kariéře představuje se svou sólovou autorskou tvorbou.
hudba

Honza Křížek

354 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.
hudba

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 2.
Dva boxy a každý z nich bude obsahovat čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jak výjimečnou osobností na české hudební scéně Jakub Noha je.
hudba

Jakub Noha 4CD BOX 2.

719 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 154 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>