Nejprodávanější tituly - únor 2017
dárkové publikace

O šestiúhelné sněhové vločce - 11%
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
dárkové publikace

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
79 Kč
Atlas odlehlých ostrovů - 11%
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.
dárkové publikace

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
438 Kč
Barevná terapie - Zápisník - 11%
Tento překrásně ilustrovaný zápisník je dokonalým dárkem pro každého, kdo si chce prostřednictvím malování a kreslení zbystřit mysl a zbavit se stresu, nebo se jednoduše potěšit kreativní činností a pokochat se krásou při každém zalistování.
dárkové publikace

Barevná terapie - Zápisník

224 Kč
199 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
dárkové publikace

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Moje Praha - 11%
Na počest zesnulého Pavla Vrby vychází kniha Moje Praha, s jeho poetickými texty o Praze a krásnými fotkami Miloše Schmiedbergra. Kniha je doprovázena písněmi a texty Pavla Vrby na CD.
dárkové publikace

Moje Praha

359 Kč
319 Kč
Pražský chodec ve světě - 11%
Významný český fotograf Jiří Všetečka se proslavil umělecko-dokumentárními cykly, v nichž zvěčnil svoji celoživotní lásku Prahu. Uspořádal téměř 30 samostatných výstav a jeho díla obohatila nespočet tematických expozic doma i v zahraničí.
dárkové publikace

Pražský chodec ve světě

621 Kč
552 Kč
Narodil se brouček - 11%
Knížka by měla sloužit jako památníček pro právě narozené.
dárkové publikace

Narodil se brouček

179 Kč
159 Kč
Babičko, vyprávěj - 11%
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
dárkové publikace
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
472 Kč