Nejprodávanější tituly - únor 2017
hudba

Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Studánko rubínko + CD
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
hudba

Studánko rubínko + CD

314 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
Nejen zahrádečky
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
hudba

Nejen zahrádečky

269 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.
hudba

Paris

386 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
hudba

Říkadla a křikadla

179 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
hudba

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
hudba

Hodovnice

224 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
hudba

Sur La Route

386 Kč