Nejprodávanější tituly - únor 2017
povídky

Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
Konec světa
(1x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
povídky

Konec světa

253 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Archa zrůd
(1x)
Děj třinácti vědeckofantastických a hororových povídek vás zanese na ta nejznepokojivější místa v nejtemnějších propastech vesmíru i na naší mateřské planetě.
povídky
Ukázky

Archa zrůd

139 Kč
Dračí nevěsta
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
Barvy minulosti

Kniha Barvy minulosti představuje tři jemně komponované povídky, zachycující křehkost lidských osudů na pozadí působivé krásy severní Itálie, jižní Francie a Vídně.

povídky

Barvy minulosti

224 Kč
Džehenem
Džehenem – autor si za název své knihy zvolil turecké slovo pro peklo. V šesti samostatných, a přesto na různý způsob provázaných příbězích ohledává osudy lidí, kteří se rozhodli žít své životy v cizí zemi.
povídky

Džehenem

224 Kč
Jinde
Sedm povídek od sedmi současných českých autorů o lidech na cestách, cizincích bez domova, lidech, kteří utíkají, lidech, kteří ztratili minulost a hledají novou budoucnost, jsou ztraceni v jazyce, na periferii, ve velkoměstě nebo v čase.
povídky
Ukázky

Jinde

162 Kč
Odkud vítr vane
Antologie představuje prostřednictvím krátkých próz současné autory literatury albánské (Uran Butka, Mira Meksiová), chorvatské (Svetlana Gjoniová, Zoran Ferić, Ivančica Đerić), slovinské, ...
povídky

Odkud vítr vane

171 Kč
Divoké karty I.
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
povídky
Ukázky

Divoké karty I.

358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>