Nejprodávanější tituly - březen 2017
věda a technika

Chalupy v Čechách na historických stavebních plánech II. - 11%
Kvalitní odborná publikace s rozsáhlým obrazovým materiálem od našeho předního specialisty na výzkum historických staveb.
věda a technika

Chalupy v Čechách na historických stavebních plánech II.

538 Kč
478 Kč
Cyklistické jednotky československé armády - 11%
V druhé polovině 19. století se jako jeden z produktů technické revoluce objevilo jízdní kolo. V posledních dekádách jej začaly používat některé armády a v průběhu první světové války cyklistické jednotky tvořily nedílnou součást řady armád.
věda a technika

Cyklistické jednotky československé armády

243 Kč
216 Kč
Když začal vonět benzin - 11%
Publikace přibližuje začátky motorismu v Českých zemích a vše, co s nimi souviselo. Mapuje historii našich slavných automobilových firem, závodů a autosalonů, ale i osudy osobností spjatých s tímto oborem, které většinou povstaly ze skromných poměrů, aby posléze dosáhly na vrchol v tomto oboru. Atmosféru doby v knize dokreslují staré fotografie, inzeráty a dokumenty.
věda a technika

Když začal vonět benzin

227 Kč
202 Kč
Základy rodinných domů - 20%
Rodinný dům musí mít kvalitní základy. Jaké jsou jejich druhy, možnosti a rizika se dočtete v přehledné knize manželů Kubečkových.
věda a technika
Ukázky

Základy rodinných domů

169 Kč
135 Kč
Létavice - 11%
Autorka nabízí sbírku úsměvných příběhů letušky ČSA z let 1963-1983.
věda a technika

Létavice

207 Kč
184 Kč
Můj život mezi zbraněmi - 11%
Respektovaný zbraňový konstruktér v této publikaci shrnuje své dosavadní publikační výstupy a čtěnářům poprvé v úplnosti představuje svůj barvitý život a bohaté dílo až po letecký kanón Plamen.
věda a technika

Můj život mezi zbraněmi

251 Kč
223 Kč
Sovětské tankové impérium - 11%
Velice fundovaný, z velkého množství pramenů čerpající přehled o obrněných vozidlech SSSR, který pokrývá období od 30. do 90. let 20. století. Výmluvně dokládá, jak obrovskou vojenskou silou tento stát disponoval, jakých mnohdy závratných čísel dosah
věda a technika

Sovětské tankové impérium

332 Kč
295 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
věda a technika

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy - 11%
Devadesát ověřených konstrukčních detailů a návody pro jejich správné navrhování a provádění najdete v knize, která vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností členů Centra pasivního domu.
věda a technika

Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>