Nejprodávanější tituly - březen 2017

S Baťou v džungli
(2x)
Román vypráví o životě v exilu a o hledání spravedlnosti.

S Baťou v džungli

300 Kč
Modlitba za Černobyl
(4x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.

Modlitba za Černobyl

386 Kč
Dešťová hůl
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
Ukázky

Dešťová hůl

269 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Křižovatky
(3x)
První souborná edice díla Mileny Jesenské je výsledkem mnohaleté práce Marie Jiráskové, největší znalkyně díla Mileny Jesenské. Jde o dílo základního významu nejen pro literaturu českou, ale i v měřítku evropském .

Křižovatky

539 Kč
Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

Dědečkové

378 Kč
Zkurvenej příběh
(5x)
V románu Zkurvenej příběh Bernard Minier potvrzuje své mistrovství a definitivní členství v exkluzivního klubu velkých spisovatelů detektivek, thrillerů a jiných kriminálních románů.

Zkurvenej příběh

359 Kč
Dobroninské morytáty - 30%
(1x)
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...
Ukázky

Dobroninské morytáty

199 Kč
139 Kč
Co se děje se světem?
(6x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
Ukázky

Co se děje se světem?

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>