Nejprodávanější tituly - březen 2017

Klingsor
V roce 1920 vyšly pod titulem Klingsor poprvé tři povídky Hermanna Hesseho, pozdějšího nositele Nobelovy ceny za literaturu. Na první pohled se jeví dosti různorodé, a přece mají jedno společné: vztah k expresionismu. Povídka Klein a Wagner je patrně
Ukázky

Klingsor

223 Kč
Knížka
(1x)
Knížka je knížka, která vám na každé stránce poví, co s ní máte udělat. A pokud ji poslechnete, pochopíte, že máte v ruce opravdu neobyčejnou knížku.

Knížka

179 Kč
Kočky a jiné příběhy o strachu
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

223 Kč
Krakonoš
Výbor 109 příběhů o Krakonošovi byl pořízen z knih Paula Johannesa Praetoria, a to z třísvazkového díla Daemonologia Rubenzalii Silezii (Lipsko, 1662-1665) a z knihy Satyrus Etymologicus (Lipsko, 1672).

Krakonoš

179 Kč
Král Karel IV.
Báře se naskytne úžasná příležitost setkat se znovu s Karlem IV. Jenže… Pro ni od posledního setkání uběhlo pár týdnů, pro Karla ale dvacet let. Pozná jí vůbec? Už to není pouhý kralevic, teď se pyšní rovnou dvěma královskými korunami.

Král Karel IV.

224 Kč
Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky

Kniha je bohatým, reprezentativním souborem různých žánrů arabské lidové vypravěčské tvorby – v jeho mýtech se prolínají staroarabské (předislámské) mýtické náměty s lidovými, nábožensko-legendárními a koranickými vyprávěními islámské epochy.

Ukázky

Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky

358 Kč
Kronikář nových časů
Hugo Boettinger byl vyhledávaným portrétistou vyšších vrstev, tvůrcem křehkých dívčích aktů a zároveň autorem humoristických kreseb a karikatur známým širokému publiku jako Dr. Desiderius.

Kronikář nových časů

261 Kč
Křesťanství, vztahy a sex
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
Labyrint záhad
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….

Labyrint záhad

296 Kč
Láska podle Shakespeara
(2x)
I v 21. století může na univerzitě vzkvétat zakázaná láska jako ze Shakespearova dramatu.
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>