Nejprodávanější e-knihy - duben 2017
historie a fakta

Soumrak krále Slunce - 20%
(1x)
Ludvík XIV., patrně jeden z nejznámějších a nejvýraznějších francouzských panovníků, se po většinu své vlády nacházel ve válečném konfliktu nebo v přípravách na něj.
historie a fakta
Ukázky

Soumrak krále Slunce

149 Kč
119 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
historie a fakta
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Manželé, kteří ukradli atomovou bombu - 20%
Znovuotevření známého případu, který řeší zbývající záhady a otázky ohledně případu Rosenbergových, popravených v roce 1953 za špionáž a předání klíčových informací o výrobě atomové bomby Sovětskému svazu.
historie a fakta
Ukázky

Manželé, kteří ukradli atomovou bombu

237 Kč
190 Kč
Operation Anthropoid - 20%
The assassination of the Reichsprotektor Reinhard Heydrich became the most important resistance action in Europe during World War II. It was carried out by members of the Czechoslovak army abroad with significant support from the domestic resistance.
historie a fakta
Ukázky

Operation Anthropoid

99 Kč
79 Kč
Michail Gorbačov - 20%
Proč vlastně proběhla listopadová revoluce 1989 tak pokojně? Jakou osobní úlohu sehrál Michail Gorbačov v tom, že proti demonstrujícím nezasáhly ani naše armáda, bezpečnost či milice, ač byly připraveny?
historie a fakta
Ukázky

Michail Gorbačov

254 Kč
203 Kč
Rudý snajpr na východní frontě - 20%
Paměti odstřelovače, který v řadách Rudé armády bránil Leningrad, byl několikrát raněn a ztratil své nejbližší. Velice realistický a přesvědčivý záznam průběhu heroických bojů na obranu města včetně popisu taktiky snajprů.
historie a fakta
Ukázky

Rudý snajpr na východní frontě

305 Kč
244 Kč
Střední Evropa. Komparace vývoje středoevropských států - 20%
Střední Evropa je nezávislou entitou, historicky ovlivněnou specifickým rozložením politických sil. Středoevropský region je zpravidla přehlížen pro svůj ekonomický a politický vývoj, jeho geopolitický a geostrategický význam je však nepopiratelný.
historie a fakta
Ukázky

Střední Evropa. Komparace vývoje středoevropských států

200 Kč
160 Kč
České okamžiky - 20%
(2x)
V návaznosti na knihu České snění vychází další mimořádně čtivá kniha Pavla Kosatíka, představující klíčové okamžiky českých - politických i kulturních - dějin. Kniha poskytuje dobrý podklad k diskusím o Češích, češství a o českém národním charakteru.
historie a fakta
Ukázky

České okamžiky

248 Kč
198 Kč
Japonsko - 20%
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
historie a fakta
Ukázky

Japonsko

50 Kč
40 Kč
V kole vojny - 20%
Deník legionáře Josefa Laciny.
historie a fakta
Ukázky

V kole vojny

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 70 položek
1 2 3 .. 7 > >>