Nejprodávanější tituly - duben 2017
poezie

Prorok
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
Osamělí běžci
Český čtenář dostává do rukou první antologii poezie jedné z nejdéle fungujících literárních skupin v Evropě – Osamělých běžců, jejímiž zakladateli jsou slovenští básníci Ivan Laučík, Peter Repka a Ivan Štrpka.
poezie

Osamělí běžci

251 Kč
Řeklo jaro létu
Kniha je zamýšlena jako návod, jak na to, aby písničky a básničky byly co nejsrozumitelnější, a jak je přiblížit dětem opravdu malým či dětem s handicapem (dysfázií, autismem, dětem s opožděným mentálním vývojem, specifickými vývojovými problémy).
poezie

Řeklo jaro létu

135 Kč
Vy mně taky
(3x)

Vítejte při čtení poezie chlapíka, který stál u zrodu brněnského anarchistického hnutí na začátku devadesátých let a teď bydlí v malém domku na kraji vesnice v kopcích za Boskovicemi.

poezie

Vy mně taky

131 Kč
Zkrocení tří jedů
(1x)
Zkrocení tří jedů je báseň Dharmy; je to „Dharma jedna báseň“, rada od srdce k srdci, esence zkušeností velikého Mistra, napití přímo z pramene – nezkaleného, nezředěného, doušek Buddhovy Nauky takové, jaká je.
poezie

Zkrocení tří jedů

261 Kč
Básnické spisy III.
Egona Bondyho netřeba představovat: guru několika generací nonkonformní mládeže, světec českého undergroundu, svérázný filozof, pozoruhodný prozaik a především – vynikající básník.
poezie

Básnické spisy III.

493 Kč
Nevyžádaný příspěvek
Sbírka poezie Vratislava Brabence a komiksových historek Richarda Pechy.

poezie

Nevyžádaný příspěvek

168 Kč
Písně absurdní
(1x)
Po nahrávkách O smrti i vesele a Písně pro Ježíše vydává autor třetí CD. Po tématu smrti a tématu modlitby téma písňového smíchu. Při případném pouštění nahrávky dětem je třeba bedlivé rodičovské rozvahy!
poezie

Písně absurdní

340 Kč
Pod dlažbou
Básnická prvotina autora, zakotveného v hluboce žitém křesťanství i bolestech a intelektuálních zápasech současnosti. Básně jsou rozdělené do dvou volných cyklů a dvou delších skladeb. Kniha nominována jako objev roku - Magnesie Litery 2017
poezie
Ukázky

Pod dlažbou

152 Kč
Slova v plamenech
Výbor horského básníka, šamana z kmene Nuosů, etnika obývajícího území Chladných hor na jihozápadě Číny.
poezie

Slova v plamenech

241 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>