Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2017
umění

Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
umění
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Hurvínkova abeceda slušného chování - 20%
(1x)
Hurvínek je kluk neposeda, ale slušně se chovat musí taky. Klasické podání Miloše Kirschnera na této audioknize vás poučí o zásadách slušného chování.
umění
Ukázky

Hurvínkova abeceda slušného chování

99 Kč
79 Kč
Hurvínkovy přírodozpytné výlety - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové a dalších.
umění
Ukázky

Hurvínkovy přírodozpytné výlety

99 Kč
79 Kč
Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 20%
(2x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

umění
Ukázky

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

149 Kč
119 Kč
Hurvínek mezi Přemyslovci - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové a Miroslava Černého a dalších.
umění
Ukázky

Hurvínek mezi Přemyslovci

99 Kč
79 Kč
Hovory H - 20%
Horníčkova pohotovost, schopnost improvizace, moudrost a nekonečná invence jsou nejlépe patrné z jeho Hovorů H natáčených koncem 60. let minulého století pro televizi.
umění
Ukázky

Hovory H

199 Kč
159 Kč
Táto, povídej - 20%
Kompletní záznam legendárních rozhovorů s dosud nezveřejněnými pasážemi.
umění
Ukázky

Táto, povídej

459 Kč
367 Kč
Hurvínek trochu zlobí - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové, Josefa Horáka, Jiřího Stárka a Miroslava Černého.
umění
Ukázky

Hurvínek trochu zlobí

99 Kč
79 Kč
Povídky 1. - 20%
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
umění
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
55 Kč
Povídky 2. - 20%
povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek a Jiří Grossmann.
umění
Ukázky

Povídky 2.

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 92 položek
1 2 3 .. 10 > >>