Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
věda a technika

Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Sovětské tankové impérium - 20%
Velice fundovaný, z velkého množství pramenů čerpající přehled o obrněných vozidlech SSSR, který pokrývá období od 30. do 90. let 20. století. Výmluvně dokládá, jak obrovskou vojenskou silou tento stát disponoval, jakých mnohdy závratných čísel dosah
věda a technika
Ukázky

Sovětské tankové impérium

314 Kč
251 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
věda a technika
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Jak létají dopravní letadla - 20%
Kniha určená pro všechny, kdo se zajímají o letadla a chtějí se dozvědět vše podstatné o jejich provozu. Pro všechny ty, kdo jsou jimi fascinováni a žasnou, že stroj vážící kolem 400 tun se dokáže vznést do vzduchu a plout nebem rychlostí přes 800 km/h aj.
věda a technika
Ukázky

Jak létají dopravní letadla

220 Kč
176 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
věda a technika
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
České trolejbusy - 20%
Ucelená a poutavá publikace o minulosti a současnosti trolejbusů v České republice. Seznamuje čtenáře s jejich počátky a obrovským boomem na přelomu čtyřicátých a padesátých let minulého století a vysvětluje propad začátkem let sedmdesátých.
věda a technika
Ukázky

České trolejbusy

288 Kč
230 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
věda a technika
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 89 položek
1 2 3 .. 9 > >>