Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
právo

Právní překlad v teorii a praxi - 20%
Hlavním cílem publikace Právní překlad v teorii a praxi je poskytnout čtenářům nejen teoreticky podložený návod, jak postupovat při převádění právních informací z češtiny do angličtiny, ale také praktické ukázky překladů nového občanského zákoníku.
právo
Ukázky

Právní překlad v teorii a praxi

220 Kč
176 Kč
Úvod do studia práva - 20%
Nové vydání je aktualizováno s ohledem na nový občanský zákoník platný od roku 2014. Největších změn doznala oblast procesního práva.
právo
Ukázky

Úvod do studia práva

229 Kč
183 Kč
Nový občanský zákoník - Dědické právo - 20%
Všechno, co potřebujete vědět o občanském právu! Řada populárně naučných publikací komplexně pokrývající celou problematiku upravenou novým občanským zákoníkem je určena hlavně čtenářům, kteří nejsou právními odborníky.
právo
Ukázky

Nový občanský zákoník - Dědické právo

169 Kč
135 Kč
Digesta seu Pandectae. Justiniánská Digesta, Tomus I, Fragmenta Selecta - 20%
Digesta jsou nejrozsáhlejším právnickým dílem, které vzešlo z legislativní dílny císaře Justiniána. Jedná se o sbírku excerpt z odborné právnické literatury převážně klasického období římského práva.
právo
Ukázky

Digesta seu Pandectae. Justiniánská Digesta, Tomus I, Fragmenta Selecta

380 Kč
304 Kč
Praktický právní průvodce pro neziskové organizace - 20%
Kniha je první takto zaměřenou, praktickou a srozumitelně napsanou publikací pro neziskové organizace na našem trhu. Je určena pracovníkům neziskových organizací, zejména členům jejich orgánů.
právo
Ukázky

Praktický právní průvodce pro neziskové organizace

212 Kč
170 Kč
Nový občanský zákoník úplně pro všechny - 20%
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo
Ukázky

Nový občanský zákoník úplně pro všechny

254 Kč
203 Kč
Stavební zákon s komentářem - 20%
Jediný kompletní a ucelený soubor zákonů a vyhlášek souvisejících se stavebním zákonem a výkonem povolání architektů a projektantů. Obsahuje kompletní znění stavebního zákona včetně novely platné od 1. 1. 2013.
právo
Ukázky

Stavební zákon s komentářem

672 Kč
538 Kč
Řízení změn ve firmách a jiných organizacích - 20%
Změna je událost, která za život každé firmy či jiné organizace proběhne mnohokrát. Cílem této publikace je čtenáře seznámit se základními principy řízení změn ve firmě (tzv. change management) tak, aby byla konkrétní změna uskutečněna úspěšně.
právo
Ukázky

Řízení změn ve firmách a jiných organizacích

212 Kč
170 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
právo
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Stát ve třetím tisíciletí - 20%
Úspěšný monarcha a podnikatel, hlava státu s nejvyšší životní úrovní na světě, se v této velmi inspirující knize dělí o své názory a zkušenosti se správou věcí veřejných.
právo
Ukázky

Stát ve třetím tisíciletí

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>