V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace.
Původ tradiční tibetské medicíny je starobylý, ale díky nepřerušenému předávání vědomostí je její odkaz dodnes stále dostupný i nám. Jádrem této léčebné tradice je hluboké spojení člověka s přírodou.
Touto poslední knihou končí řada deseti monotematických knížek o léčení bylinkami, kterých je naše příroda nevyčerpatelným zdrojem. Kniha obsahuje rady, receptury, doporučení, návody, ale občas i varování.
Několikadílný projekt našeho předního bylináře Josefa A. Zentricha vychází pod patronací Českomoravského svazu léčitelských umění a shrnuje jeho 40leté zkušenosti ze studia i praxe.
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
Velký dietní plán III poslouží jako inspirace i jako jednoduchý návod na to, jak se začít stravovat zdravě. Neobsahuje totiž pouze 10 jídelníčků na různá témata, ale i 10 zajímavých článků a velký nákupní seznam s konkrétními tipy produktů.