Skladem

Obiloviny v lidské výživě: Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

kol.
Nakladatel:  Forsapi 2015
Skladem
Na prodejnách 
Dostupno na následujících prodejnách (bez záruky):
-10%
110 Kč
99 Kč

Anotace

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Obiloviny v lidské výživě
Autor:
kol.
Nakladatel:
Forsapi
EAN:
9788087250280
ISBN:
978-80-87250-28-0
Popis:
1× kniha, brožovaná, 54 stran, česky
Rozměry:
21 × 29,7 cm
Rok vydání:
2015 (1. vydání)