Nejprodávanější hudba v roce 2017

New Chatterbox Starter Class Audio CD
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox Starter Class Audio CD

250 Kč
Omalovánky
Album se skládá ze čtrnácti lidových písní z různých regionů, mezi kterými dominuje východní Slovensko, Dolňácko a Luhačovické Zálesí. Ostatní písničky jsou z regionu Moravy a jedna je i rusínská lidová.

Omalovánky

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
Já sa koňa bojím
Debutové album folklór-rockové skupiny, která vás po krátkém poslechu utvrdí v myšlence, že lidová písnička rozhodně nepatří do šuplíku se starými deskami. Koňaboj pro vás vybral moravské a slovenské písničky, které můžete nebo jste mohli slýchat od vašich dědů či babiček, a přešil vám je tak, abyste si k nim mohli vzít třeba i rifle.

Já sa koňa bojím

224 Kč
Těšínské niebo
Pisničkář Jaromír Nohavica, básnířka Renata Putzlacher, hudebník Tomáš Kočko, režisér Radovan Lipus – čtyři umělci, kteří mají blízký vztah k Těšínskému Slezsku. S herci české a polské scény Těšínského divadla nastudovali hudební představení, jehož základem jsou písničky Jaromíra Nohavici.

Těšínské niebo

269 Kč
Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Miki je král
Pokud toužíte po léku na špatnou náladu, Miki je král vás spolehlivě postaví na nohy díky své hudební vitalitě a veselým textům, které nepřekvapí silnými metaforami, ale potěší lehkou a plynulou hrou slov a slovních spojení.

Miki je král

89 Kč
Písně nepísně
Vladimír Václavek zhudebnil texty básníků Bohuslava Reynka, F. G. Lorcy, Antonína Přidala a několik vlastních textů. Deska se nahrávala v brněnském hudebním studiu Luboše Malinovského.

Písně nepísně

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 285 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>