Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2017

Mých tisíc životů
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

Mých tisíc životů

314 Kč
Saturnin se vrací
(11x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

Saturnin se vrací

269 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Dědečkův velký útěk
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje

Dědečkův velký útěk

269 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Muž, který hledal svůj stín
(3x)
Lisbeth Salanderová si odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a marně se snaží vyhnout konfliktu se spoluvězeňkyněmi.

Muž, který hledal svůj stín

314 Kč
Nepohřbený rytíř
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.

Nepohřbený rytíř

269 Kč
Lovec králíků
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

Lovec králíků

332 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 462 položek
1 2 3 .. 47 > >>