Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2017

Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

Kritik

269 Kč
239 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.

Dalajlamova kočka

195 Kč
183 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Nové hrůzostrašné pohádky - 11%
Tato výpravná sbírka pohádkových příběhů má svého předchůdce v audioknihách Hrůzostrašné pohádky a Hrůzostrašné pohádky podruhé.

Nové hrůzostrašné pohádky

215 Kč
191 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka - 11%
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
126 Kč
Dívka, která si říkala Tuesday - 11%
(3x)
“Ve srovnání s Tuesday bledne i Liz Salanderová.” Čtenářská recenze z Británie.

Dívka, která si říkala Tuesday

359 Kč
319 Kč
Do vody - 11%
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"

Do vody

269 Kč
239 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 456 položek
<< < 1 2 3 4 .. 46 > >>