Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2017
kariéra

Zakázaná rétorika - 14%
Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik
kariéra

Zakázaná rétorika

371 Kč
319 Kč
To je ono! - 11%
V graficky výrazně zpracované publikaci představuje autorka, zkušená lékařka a koučka, moderní psychologické poznatky tak, aby byly užitečné a prakticky použitelné pro manažery a lidi v pracovním prostředí.
kariéra

To je ono!

224 Kč
199 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Rukověť dobrého interního lektora

Práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít. Když jim v tom pomůžete, budou si vaši práci cenit nadevše.

kariéra

Rukověť dobrého interního lektora

89 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
kariéra

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Jak vybrat správného člověka na správné místo - 11%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo

260 Kč
231 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>