Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2017
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách
Publikace je určena především manažerům, obchodníkům, lektorům a všem, kteří pravidelně nebo příležitostně hovoří před publikem, něco prezentují či přednášejí, zároveň však poskytne zajímavé a hodnotné informace celé široké veřejnosti.
kariéra

Jak zvládnout 77 obtížných situací při prezentacích a přednáškách

134 Kč
Podnikové řízení - 11%
Publikace představuje svým rozsahem i pojetím ojedinělé dílo z oblasti podnikového řízení. Jsou zde popsány nejen známé problematiky z této oblasti, ale i nové, dosud nepublikované poznatky, které naleznou své využití i v podnikové sféře.
kariéra

Podnikové řízení

647 Kč
575 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Nevím, co chci, ale rozhodně ne tohle - 11%

Zkuste být konečně v práci šťastní! Tato kniha vás naučí, jak přijít na to, která práce je pro vás ta pravá, a třeba si ji i vytvořit. Je možné, že až si knihu přečtete, rozhodnete se, že jste připraveni a odhodláni svou práci změnit.

kariéra

Nevím, co chci, ale rozhodně ne tohle

332 Kč
295 Kč
Pátá disciplína - 11%
Aktualizované vydání bestselleru Petera M. Sengeho – jedné z nejvýznamnějších osobností v oboru managementu – lze bez nadsázky zařadit mezi klasická díla světové manažerské literatury.
kariéra

Pátá disciplína

683 Kč
607 Kč
Tajemství motivace - 11%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
kariéra

Tajemství motivace

179 Kč
159 Kč
Koučování týmu - 11%
Cílem autorek je ukázat vám na skutečných příbězích z firemního života v české kotlině různé postupy při řešení konkrétních situací, obohatí vás o své zkušenosti s koučováním týmů a představí myšlenky svobodného přístupu k práci.
kariéra

Koučování týmu

206 Kč
183 Kč
Práce s počítačem pro seniory 2
Stejně jako mimořádně úspěšný předchozí díl, byla i tato kniha napsána na přímou žádost seniorů. Tentokrát se kromě základů práce s počítačem blíže podíváme na práci s fotografiemi, prezentacemi a hudbou.
kariéra

Práce s počítačem pro seniory 2

80 Kč
Tréma a jak ji překonávat - 11%
Ve společnosti, kde člověk musí neustále podávat důkazy o svých schopnostech, je normální, že míra stresu je vysoká a že se u někoho v některých situacích projevuje paralyzující emoce zvaná tréma.
kariéra

Tréma a jak ji překonávat

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4