Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
Autoři této monografie se zabývají stářím a volným časem. Zdůvodňují volnočasové chování seniorů a předkládají model determinantů volnočasového chování, který je pro ČR zcela nový.
Kniha je základním přehledem používaných osteopatických technik v oblasti pohybového aparátu cílené na diagnostiku a terapii kloubních struktur a svalů.
Kniha o stomicích pro stomiky a jejich blízké. Obsahuje rady a doporučení, jak pečovat nejen o stomii, ale také o fyzický a psychický stav člověka, který má nově nebo dlouhodobě kolostomii, ileostomii nebo urostomii.
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu.
Koncepční kniha o zdraví a životě člověka, analyzující a shrnující nové možnosti a navozující třetí cestu v péči o zdraví, která je navíc svým stylistickým pojetím přístupná širokému okruhu čtenářů.
Prolnutím románu a literatury faktu získává čtenář přehled o složitém vývoji a prosazení zcela nových myšlenek v oblasti vědy, výzkumu, umění a zdraví. Sleduje sílu a vliv primárně energeticky nezdrojové informace uměleckého díla na člověka.