Publikace přináší
aktuální informace o spokojenosti žen s péčí v českých
porodnicích na základě dat od reprezentativního souboru
1195 českých rodiček, které porodily v letech 2005-2012
ve zdravotnických zařízeních v ČR.
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
Známá odbornice na zdravou výživu a zdravé vaření v knížce odhalí taje využití celozrnných obilovin a produktů v moderní domácnosti. 100 jednoduchých a fungujících receptů a mnoho praktických rad pomůže každému (nejen) začátečníkovi s celozrnným vařením.
Hojení rány není záležitost pouze lokálního ošetřování, ale vždy celkové péče o nemocného poskytované odborníky více oborů. Podporu výživy je třeba zahájit včas, neboť se jedná o klíčovou oblast umožňující dobré hojení.
Kniha uznávaného odborníka na výživu je věnována doplňkům stravy jako kategorii potravin, která má uplatnění v každodenním životě i ve sportu a významně se podílí na prevenci degenerativních chorob.
Kniha je pozoruhodným svědectvím o stavu našeho zdravotnictví, sbírkou poutavých názorů osobností, jež mají co říct, avšak stejně dobře poslouží všem, kteří se chtějí dozvědět, jaké jsou dnešní medicínské trendy i předpovědi a jak zůstat zdravý.
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.