Nejprodávanější tituly v roce 2017
romány

Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
romány

Inferno /anglicky/

449 Kč
Pýcha a přemlouvání
(1x)
Román, který jsme nazvali "Pýcha a přemlouvání" vyšel posmrtně v roce 1818 pod názvem "Persuasion."
romány

Pýcha a přemlouvání

224 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány

Třetí přístav

296 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
O té noci
Rylann Pierceová se snažila zaplašit jiskření, které vzniklo mezi ní a miliardářským dědicem a počítačovým expertem v jedné osobě Kylem Rhodesem v noci, kdy se jako studenti seznámili....
romány

O té noci

251 Kč
Revoluce!
Revoluce! je absurdní románová groteska. Nevychází ze skutečnosti, ať historické či soudobé, odehrává se na vymyšlených místech v neurčeném čase. Reálně se však snaží upozornit na to, jak je nesmyslné řešit zapeklité dějinné okamžiky násilím.
romány

Revoluce!

260 Kč
Božská Florence
(2x)
Pozoruhodný životní příběh Florence Foster Jenkins, „proslulé“ americké sopranistky. Tato žena tolik toužila stát se operní pěvkyní, že to nakonec dokázala i přesto, že neměla snad ani kapku hudebního sluchu a zpívala falešně.
romány

Božská Florence

224 Kč
Dubnová čarodějka

Neuvěřitelný osud němé, ochrnuté dívky, román o hloubce ducha a síle imaginace. Příběh z pera přední představitelky švédského magického realismu.

romány
Ukázky

Dubnová čarodějka

254 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Ztráty a nálezy - 47%
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
romány
Ukázky

Ztráty a nálezy

239 Kč
127 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 75 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>