Nejprodávanější tituly v roce 2017
romány

My nejsme my
Eileen, dcera irských imigrantů, se v New Yorku 50. let snaží za každou cenu vymanit z prostředí poznamenaného chudobou a alkoholem.
romány

My nejsme my

404 Kč
Rychle a bezbolestně
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
romány
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč
Kočárová cesta
V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně...
romány
Ukázky

Kočárová cesta

199 Kč
Měla jsi vůbec někdy rodinu?
V předvečer dceřiny svatby otřese domem June Reidové děsivý výbuch. Následný požár pohřbí celou její rodinu, minulost i budoucnost.
romány
Ukázky

Měla jsi vůbec někdy rodinu?

179 Kč
Na ostří nože
Vtipný a bystře napsaný milostný příběh ze současného právnického prostředí.
romány

Na ostří nože

251 Kč
Estonský román - 74%
(1x)
Děj románové prvotiny se vrací do autorčiny vlasti posledních desetiletí 20. století a přibližuje počátky hnutí za estonskou samostatnost.
romány

Estonský román

134 Kč
35 Kč
Kamenné sny
Prosinec 1989, eskaluje konflikt mezi Armény a Ázerbájdžánci o Náhorní Karabach, napětí v Baku graduje. Do jedné z tamějších nemocnic je v kritickém stavu dopraven přední ázerbájdžánský herec Sadaj Sadygly...
romány

Kamenné sny

224 Kč
Oblaka
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
romány

Oblaka

179 Kč
Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>