Nejprodávanější tituly v roce 2017
právo

Lékař a právo - 20%
Kniha "Lékař a právo" není teoretickým právnickým dílem, ale příručkou obsahující věcné praktické údaje, které by měl znát každý lékař i jiný samostatně pracující zdravotník.
právo
Ukázky

Lékař a právo

319 Kč
255 Kč
Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou
Fakta, vyšetřování, policejní a soudní protokoly, fotografie. Kniha se zabývá tzv. národním soudem z léta roku 1872, kdy byl spisovatel a libretista Prodané nevěsty Karel Sabina odhalen jako konfident pražského policejního ředitelství.
právo

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou

62 Kč
Zákon a právo v archaických kulturách - 11%
Kolektivní studie Zákon a právo v archaických kulturách obsahuje odborné statě českých historiků náboženství, které analyzují vznik, povahu a proměny zákonů a zákoníků v osmi vybraných archaických kulturách.
právo

Zákon a právo v archaických kulturách

300 Kč
266 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
právo
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
právo
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Předmanželské poradenství - 20%
Jste zamilovaní? Chystáte se na svatbu nejlepšího přítele? Také přemýšlíte o tom, co je to vlastně láska, jaká je její podstata? Domníváte se, že existuje typologie lásky?
právo
Ukázky

Předmanželské poradenství

125 Kč
100 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7