Nejprodávanější tituly v roce 2017
partnerství

Modely lásky
Kniha o rodičovství. Hovoří se v ní o dětech a rodičích jako modelech lásky. Je o dlouhé cestě, na kterou se dva lidé vydávají ve chvíli, kdy se rozhodnou založit rodinu.
partnerství

Modely lásky

171 Kč
Lenochova cesta k bohatství - 11%
Jak získat všechno na světě, co opravdu chcete.
partnerství

Lenochova cesta k bohatství

234 Kč
208 Kč
Populární psychologie partnerství - 11%
V této knize se můžete dozvědet hodně jak o druhých, tak o své vlastní osobě, a to jak z hlediska naší současnosti, tak z hlediska budoucího vývoje ve vztahu k našemu typu a zdraví ducha i těla.
partnerství

Populární psychologie partnerství

313 Kč
278 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2 - 20%
(2x)
Povídky složené jak z toho, co autor sám zažil, i z toho, co odposlechl od mnoha sdílných klientů a klientek za patnáct let své činnosti.
partnerství
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2

99 Kč
79 Kč
Utrápeným ženám, které se ptají “PROČ?” - 11%
Kniha je věnována utrápeným ženám, nešťastným z partnerských vztahů, které se ptají „PROCˇ?“ Proč se jim to stalo? Proč je partner opustil? Proč chce být volný? Proč si hledá milenky?
partnerství

Utrápeným ženám, které se ptají “PROČ?”

161 Kč
143 Kč
Žena 60+ - 20%
Lehké pocity melancholie a husí kůže z rostoucího počtu svíček na dortu? Ale kdeže! Konečně nemusíte dělat tolik věcí! Vítejte v nejlepších letech a pořádně si je užijte!
partnerství
Ukázky

Žena 60+

101 Kč
81 Kč
Intimní vztahová poradna II. - 11%
Nová škola partnerských vztahů, založená na pochopení a uznání potřeb našich těl a nikoliv na jejich popírání, přináší nový úhel pohledu na partnerský život vůbec.
partnerství

Intimní vztahová poradna II.

89 Kč
79 Kč
Pouta lásky - 11%
Slavná kniha z roku 1988 vzbudila značnou pozornost nejen ve feministických kruzích. Je to kniha primárně nikoli o lásce, ale o moci, resp. o její perverzi v dominanci na jedné straně a submisivitě na straně druhé.
partnerství
Ukázky

Pouta lásky

134 Kč
119 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Jak přežít nevěru
Autor neobviňuje, nemoralizuje, ale pomáhá pochopit a analyzovat situaci jednoho i druhého i to, proč pár dospěl až do této situace. Dává podněty k přemýšlení a k posouzení, za jakých podmínek by bylo možné, aby každý „rekonstruoval“ sám sebe.
partnerství

Jak přežít nevěru

116 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 109 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>