Nejprodávanější tituly v roce 2017
kuchařky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - Michal Šanda
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
Bez masa - 10%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

399 Kč
359 Kč
Jak pěstovat chilli: Průvodce domácím pěstováním chilli papriček - Jason Nickels - 10%
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
kuchařky

Jak pěstovat chilli

180 Kč
162 Kč
Tvoje strava je tvůj osud: Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem - Josef Jonáš, Jiří Kuchař - 10%
(2x)

Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem, tak zní podtitul této knihy.

kuchařky

Tvoje strava je tvůj osud

369 Kč
332 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně....: ...a nemáte se koho zeptat - Pavla Burešová, Pavel Pavloušek - 10%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky

Vše, co byste měli vědět o víně....

299 Kč
269 Kč
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - Norman W. Walker - 10%
Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek.
kuchařky

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy

288 Kč
259 Kč
České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví - Květa Korečková - 15%
Autorka velké obrazové publikace poutavým vyprávěním čtenářům přibližuje prožívání vánočního času v dobách minulých i současných v oblastech, které dobře zná. Převážnou část knihy tvoří ne příliš obvyklé, ale tradiční recepty vyzkoušené generacemi.
kuchařky

České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví

398 Kč
338 Kč
Buchty a koláče - Soňa Hasalová - 10%
Tato malá pekařská knížka je školou velkého pekařského umu.
kuchařky

Buchty a koláče

149 Kč
134 Kč
Apetit food bloggers: To nejlepší od českých a slovenských food blogerů - 10%
jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.
kuchařky

Apetit food bloggers

369 Kč
332 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet - Jaroslav Vašák
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 277 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 28 > >>