Ke stažení

Nakládáme zeleninu: Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení

Nakladatel:  Grada 2016
Ihned
254 Kč

Anotace

Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů....

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Nakládáme zeleninu
Autor:
Claudia, Lorenz-Ladener
Nakladatel:
Grada
EAN:
ISBN:
Originál:
Milchsauer eingelegt
Překlad:
Pomikálková, Magdaléna
Popis:
Elektronická kniha, 120 stran, bez zabezpečení DRM, 15,0 MB ePUB ePUB, 29,2 MB Mobi Mobi, 5,2 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2016