Ke stažení

Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka

Nakladatel: Grada 2012
Ihned
212 Kč

Anotace

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Uzení, nakládání a konzervování masa
Autor:
Gahm, Bernhard
Nakladatel:
Grada
EAN:
Doporučená prodejní cena:
212 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 128 stran, bez zabezpečení DRM, 2,8 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2012