Nejprodávanější tituly - leden 2018
kuchařky

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
kuchařky

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Polévky - 11%
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
kuchařky

Polévky

359 Kč
319 Kč
Tradiční česká kuchyně (rusky) - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v ruštině.
kuchařky

Tradiční česká kuchyně (rusky)

339 Kč
319 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
kuchařky
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
kuchařky

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
Vše o uzení - 14%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
kuchařky

Vše o uzení

232 Kč
199 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl - 6%
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
159 Kč
Ryby a plody moře - 11%
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
kuchařky

Ryby a plody moře

359 Kč
319 Kč
Kuchařka na vandru!  1/2010 - 11%
Kuchařka "na vandru!" je kulinářským záznamem dobrodružné cesty Pobaltím - k estonským hranicím s Ruskem až na konec světa. Najdete v ní dojmy z výletu a fotografie, ale především recepty z celého regionu, a také z výletu do Helsinek.
kuchařky

Kuchařka na vandru! 1/2010

179 Kč
159 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>